Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - vliegerverslaafde

Pagina's: [1]
1
Afgehandeld / Peter lynn charger 15M RTF
« Gepost op: januari 26, 2011, 16:29:15 PM »
hallo mensen.

ik denk dat er een heleboel mensen er niet mee eens zijn :) Maar ik wil gaan sparen voor een S3 15m. ook heb ik de afgelopen maanden een rebel, psycho4 en een gin kite in mijn handen gehad en die vliegen ook wel heel lekker ( behalve de rebel) en omdat ik ook wil gaan kitesurfen wil ik toch een andere kite gaan kopen.
dus ga ik deze kite verkopen. de kite is in september  2010 gekocht voor 1179,- euro. dus bijna 4 maanden oud.
de kite is altijd goed onderhouden ( om de 2 sessies schoongemaakt.) de kite vliegt heerlijk zoals je van een twinskin kan verwachten en heb er dan ook totaal geen spijt van gehad dat deze kite de verkoop in gaat. het windbereik ( persoon van 80kg) ik begon de kite te vliegen vanaf 12 knopen  rijden vanaf 14 knopen tot een knoop of 25.

de kite zitten geen reparaties of scheuren/beschadigingen in. het enige wat er aan mankeert is dat op de bar het peterlynn logo er af is ( heeft totaal geen invloed op het sturen)
zie de foto: hier kan je het duidelijk zien.


verder heb ik hier de foto's van wat je er allemaal bij krijgt ( moet ook nog een manual bij hoor maar was die vergeten op de foto te zetten + een ring om unhooked me te rijden.)

de bar.


alles bij elkaar.


sticks.


de kite.

ik kon de kite niet helemaal op de foto krijgen dus hier heb ik nog een foto dat ik ermee kite.

voor deze kite wil ik minimaal 600 euro hebben omdat de kite haast nog nieuw is.
voor info mail me even : outblast-michael@hotmail.com

adios,
Michaƫl :)

Pagina's: [1]