Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Aero

Pagina's: [1]
1
Meetings / Re: Snowboarden @ Ginkelse Heide
« Gepost op: januari 18, 2017, 14:17:13 PM »
Leuke spot daaro, helaas geen wind of geen sneeuw. Heb zelf nog nooit in de sneeuw gekite, (heb ook nog nooit gesnowboard  :P) maar het lijkt me wel echt gaaf om te doen.

2
Powerkite & De-powerkite / Re: welke twister er bij kopen
« Gepost op: juli 20, 2016, 10:17:43 AM »
Dat begrijp ik. Houd er wel rekening mee dat bijv. een Twister 4.1 qua kite al een heel stuk pittiger vliegt dan je Hornet 4.
dat ligt in niet in z'n maat, maar in z'n karakter.. Test 'm eerst uit voordat je koopt zodat je niet achteraf baalt dat je 'm amper gebruikt.

Ik moet toegeven dat de Twister een heel ander karakter heeft maar ik moet ook toegeven dat ik alsnog een maatje groter zou nemen. Een maat van mij heeft ook een Hornet en die heeft mijn Twister (allebei dezelfde maat) wel eens geleend. Door de keuze tussen dezelfde maat kite koos hij toch elke keer om de Twister te gebruiken en hierdoor werd zijn Hornet weer nauwelijks gebruikt. Das ook zonde natuurlijk. ;) Testen is altijd een goed idee, weet je meteen ook of je überhaupt wel een Twister wil.

Groeten, Aero.

3
Powerkite & De-powerkite / Re: welke twister er bij kopen
« Gepost op: juli 14, 2016, 09:56:59 AM »
Dood? valt wel mee, een beetje rustig misschien.

Een beetje dood zei ik hè  :P
Er zijn misschien nog wel een boel mensen online, maar er wordt vooral niet zo veel gepost op het moment.

Merk idd dat er wat minder mensen actief zijn,maar wie niet waagt wie niet WIND _O- 8)7
Ben trouwens nog niet echt uitgekeken op mijn  hornet ,maar wil een twister erbij om bij minder of meer wind  te kunnen kite...heb een 3 meter ergens te koop zien staan ,maar dn moet het natuurlijk hard waaien wil deze de gewenste lift geven?


Een 3 meter heeft wel veel meer windrange alleen ik denk dat je met 80kilo daar een stuk minder plezier van gaat beleven. Wil je echt een quiver, dus kites voor verschillende hoeveelheden wind, zou ik gewoon de 5.6 nemen. Dan kan je al knallen met veel minder wind en als t dan te veel wordt pak je de 3 meter. Zo zou ik het doen tenminste   ;)

Groeten, Aero.

4
Powerkite & De-powerkite / Re: welke twister er bij kopen
« Gepost op: juli 13, 2016, 12:58:58 PM »
Hallo,

Zoals je ziet is het forum een beetje dood dus ik ben bang dat je niet veel reacties zult krijgen hier. Ik zelf denk dat je met een Twister 4.1 perfect over kunt stappen, misschien als je nu al snel op de Hornet bent uitgekeken dat je zelfs beter een 5.6 kunt nemen. Heb zelf ook een Twister en je merkt meteen de lift van de Twister tegenover de Hornet. De Twister zal je geen rust aan je armen gunnen, zelfs op 12 uur niet... ;)

Groeten, Aero.

Pagina's: [1]