Auteur Topic: Review Gin Eskimo  (gelezen 11650 keer)

Offline Godtoh

  • Die Hard
  • Berichten: 4835
  • BAMI
    • Bekijk profiel
    • Powerkiters
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #30 Gepost op: augustus 24, 2010, 22:06:54 »
Wederom een goeie review _/-o_

Heb / had je dit probleem nu alleen met de 10m, of heb je dit ook met de 14,5 / 6m? Of is het lastige liften specifiek een eigenschap van de IV serie, of moest er bij de eerdere series ook goed gestuurd worden om er lift uit krijgen?
Met de 14,5 heb je precies hetzelfde, de 6 lift gewoon. Spring je op dezelfde manier als met de 10 en 14,5 ga je knap hoger. De grotere maten vergen gewoon gewenning. Dat merkte ik ook met m'n 11,5.
Gin Eskimo I 6 - Gin Eskimo III 14,5 - Gin Eskimo IV 10 - MBS Comp90
Gin Zulu II 9 - Gin Zulu II 13 - Flydoor L

Offline Arthur

  • Die Hard
  • Berichten: 1780
  • TRAMPABOARDS!
    • Bekijk profiel
    • Trampa Boards
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #31 Gepost op: september 19, 2010, 15:13:12 »
dat filmpje die je laat zien?
dat weiland is dicht bij me huis maar wie is de eigenaar van dat land?
vliegt: Flysurfer Speed 3 DELUXE
rolt/surft:  Trampa Costum & Fanatic bronson
Sponsor:TRAMPA   http://www.trampaboards.com/

Offline Godtoh

  • Die Hard
  • Berichten: 4835
  • BAMI
    • Bekijk profiel
    • Powerkiters
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #32 Gepost op: september 19, 2010, 17:43:21 »
dat filmpje die je laat zien?
dat weiland is dicht bij me huis maar wie is de eigenaar van dat land?
Dat zoek je zelf mooi uit of je gaat es met ons mee. Hoe vaak moet ik dat nog zeggen? Tevens staan d'r nu koeien op, denk niet dat de boer blij is als je tussen z'n vee gaat staan.
Gin Eskimo I 6 - Gin Eskimo III 14,5 - Gin Eskimo IV 10 - MBS Comp90
Gin Zulu II 9 - Gin Zulu II 13 - Flydoor L

Offline Arthur

  • Die Hard
  • Berichten: 1780
  • TRAMPABOARDS!
    • Bekijk profiel
    • Trampa Boards
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #33 Gepost op: september 19, 2010, 18:58:04 »
:P
ik weet dat er nu koeien op staan maar ik ga wel eens met jullie met as't goed is :P
vliegt: Flysurfer Speed 3 DELUXE
rolt/surft:  Trampa Costum & Fanatic bronson
Sponsor:TRAMPA   http://www.trampaboards.com/

Offline Godtoh

  • Die Hard
  • Berichten: 4835
  • BAMI
    • Bekijk profiel
    • Powerkiters
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #34 Gepost op: september 19, 2010, 19:01:28 »
:P
ik weet dat er nu koeien op staan maar ik ga wel eens met jullie met as't goed is :P
Tuurlijk is dat goed. Ben niet de beroerdste hoor.
Pb je nummer en of msn eens. Misschien kunnen we een keer eerder wat afspreken somewhere ;)
Gin Eskimo I 6 - Gin Eskimo III 14,5 - Gin Eskimo IV 10 - MBS Comp90
Gin Zulu II 9 - Gin Zulu II 13 - Flydoor L

Offline Arthur

  • Die Hard
  • Berichten: 1780
  • TRAMPABOARDS!
    • Bekijk profiel
    • Trampa Boards
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #35 Gepost op: september 19, 2010, 19:10:57 »
is goedt je hebt nu een pbtje :P
vliegt: Flysurfer Speed 3 DELUXE
rolt/surft:  Trampa Costum & Fanatic bronson
Sponsor:TRAMPA   http://www.trampaboards.com/

Offline Godtoh

  • Die Hard
  • Berichten: 4835
  • BAMI
    • Bekijk profiel
    • Powerkiters
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #36 Gepost op: oktober 22, 2010, 23:32:35 »
Vandaag de 6 uitgelaten in 18-20 knopen stabiel met vlagen richting de 23-24. Je merkt tijden het rijden de vlagen wel (duh), maar dat is relatief goed op te vangen door wat meer de bar aan te trekken en/of upwind/downwind te sturen.

In deze wind ook 49.7 km/h gereden, lang niet slecht voor een 6. En ik kwam er mee van de grond, niet hoog maar het lukt :)

Voor de lichtere rijder (zeg 60kg) is het een ideale maat vanaf een knoop of 12 om te rijden en ik denk 15 om te springen.

Hij heeft me vandaag verder niet verrast ook al was de wind niet echt super. Ding is gewoon erg snel maar daar wen je aan :)
Gin Eskimo I 6 - Gin Eskimo III 14,5 - Gin Eskimo IV 10 - MBS Comp90
Gin Zulu II 9 - Gin Zulu II 13 - Flydoor L

Offline ArdK

  • Die Hard
  • Berichten: 1690
  • all seasons...
    • Bekijk profiel
    • Onze kite videos
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #37 Gepost op: oktober 23, 2010, 16:16:09 »
Mooie snelheid in die wind met een 6m. Op naar de 50!
Catalyst 6-12 | Zephyr | Frenzy 9 13  | sneeuw/water/strand plankies

Offline OvLoV †

  • Speciale rechten
  • Die Hard
  • Berichten: 4389
    • Bekijk profiel
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #38 Gepost op: oktober 23, 2010, 17:06:28 »
Mooie snelheid in die wind met een 6m. Op naar de 50!
Hij reed al eens meer dan 50 alleen met een andere kite ;) Zal niet zeggen welke.
Trampa shortboard 35o 14 ply ...en 12m aan FS Speed 3

Offline Godtoh

  • Die Hard
  • Berichten: 4835
  • BAMI
    • Bekijk profiel
    • Powerkiters
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #39 Gepost op: oktober 23, 2010, 21:41:30 »
Mag gerust hoor ;), ga er wel overheen, weet ik zeker.
Wacht maar op 24-28 knopen constant. Pak ik de 6 wel weer :)
Gin Eskimo I 6 - Gin Eskimo III 14,5 - Gin Eskimo IV 10 - MBS Comp90
Gin Zulu II 9 - Gin Zulu II 13 - Flydoor L

Offline Godtoh

  • Die Hard
  • Berichten: 4835
  • BAMI
    • Bekijk profiel
    • Powerkiters
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #40 Gepost op: december 03, 2010, 23:02:06 »
Zo de 6 is weer klaar.
Aangezien de mixerlijnen via Gin te duur werden (moesten ze speciaal maken) heb ik ze via cheapkitelines (AZG) besteld. Mooi kwaliteit lijn en stikwerk :)
Morgen weer los met de 6 denk ik :) en hopelijk een update over hoe die zich in de sneeuw gedraagt.
Gin Eskimo I 6 - Gin Eskimo III 14,5 - Gin Eskimo IV 10 - MBS Comp90
Gin Zulu II 9 - Gin Zulu II 13 - Flydoor L

Offline Bastiaan

  • Speciale rechten
  • Die Hard
  • Berichten: 1389
  • Distributeur
    • Bekijk profiel
    • Inside Kite
Re: Review Gin Eskimo
« Reactie #41 Gepost op: december 03, 2010, 23:30:41 »
Het Zwitserse handwerk werd wat te kostbaar. Het is geen precisie-uurwerk. Gelukkig hebben we het zo via Cheapkitelines.nl kunnen oplossen. Iedereen blij.