Auteur Topic: review HQ symphony 2.2  (gelezen 6259 keer)

Offline jannen

  • Reguliere Bezoeker
  • Berichten: 115
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #15 Gepost op: juli 07, 2010, 14:34:24 »
ocharme die kerel... helemaal de grond ingeboord.
Ozone Frenzy FYX 11m² | PL Viper 3.9m² | MBS Comp90 '10 | TSG Evolution | Mystic Warrior II

Offline AZG

  • Frequente bezoeker
  • Berichten: 442
    • Bekijk profiel
    • CHEAPKITELINES
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #16 Gepost op: juli 07, 2010, 19:20:10 »
Ik kan de reacties van de ervaren forumleden begrijpen maar wellicht kan je een newbie beter tips geven (via pb). Dit soort reacties kan mensen ervan weerhouden op dit forum actief te blijven en dat zou zonde zijn.
www.cheapkitelines.com
Ozone; IMP Quattro III 1,5 Flow 3.0
Peter Lynn; Vortex 10

Offline Mokumdutchy

  • Die Hard
  • Berichten: 3355
  • No Fear
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #17 Gepost op: juli 07, 2010, 20:14:11 »
Dat gevoel heb ik ook, breng de kritiek en beetje vriendelijker. :chinrub:
Best Waroo 7 / Carved Fireball12 / Carved Unit9 / Ozone Manta I 10&12 / HQ Beamer IV 5.0 / PL Hornet 2.0
Board-Scrub Karakorum / Inlineskates-Salomon DR70 / (Snow)-Rossingnol / (water) Gaastra Rider-X 135 / iceskates-Zandstra

Offline yves.

  • Frequente bezoeker
  • Berichten: 196
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #18 Gepost op: juli 07, 2010, 21:32:01 »
Ik kan de reacties van de ervaren forumleden begrijpen maar wellicht kan je een newbie beter tips geven (via pb). Dit soort reacties kan mensen ervan weerhouden op dit forum actief te blijven en dat zou zonde zijn.

:Y

helemaal mee eens
Peter lynn; Twister 3.0 '08
Radsails; EVO trainer 2.0
Scrub rush

Offline john33

  • Die Hard
  • Berichten: 2149
  • Ride the wind...
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #19 Gepost op: juli 08, 2010, 12:28:08 »
Z`n kite staat meteen te koop: http://link.marktplaats.nl/360159747

Hij zal toch niet stoppen met kiten ????

Ozone Flow 2.0, Ozone Flow 3.0, Ozone Flow 4.0,  Peter Lynn Venom II 13, GIN Yeti 4.5, GIN Yeti 8, Quadrifoil Q4m2, Panch Legend 2.0,  MBS Core 16 board

Offline bullitkatcher

  • Die Hard
  • Berichten: 3017
  • Wanting to kite
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #20 Gepost op: juli 08, 2010, 12:49:40 »
hij stapt vast over op depower :+
Hangt aan: Takoon waist
Vliegt met: Best nemesisHP 12m/9m | Best Waroo08 7m | elliot sigma spirit 2.0
Beweegt op: GI prodigy90 | Flyradical M

Offline Arthur

  • Die Hard
  • Berichten: 1780
  • TRAMPABOARDS!
    • Bekijk profiel
    • Trampa Boards
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #21 Gepost op: juli 08, 2010, 12:59:02 »
Rustig ..
omdat ik een fail review maak stop ik niet gelijk met kiten!!
;p
Dat zou zonde zijn
vliegt: Flysurfer Speed 3 DELUXE
rolt/surft:  Trampa Costum & Fanatic bronson
Sponsor:TRAMPA   http://www.trampaboards.com/

Offline john33

  • Die Hard
  • Berichten: 2149
  • Ride the wind...
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #22 Gepost op: juli 08, 2010, 13:01:09 »
Rustig ..
omdat ik een fail review maak stop ik niet gelijk met kiten!!
;p
Dat zou zonde zijn

Zo is dat !!
Wat is het plan als de Symphony verkocht is ?

Ozone Flow 2.0, Ozone Flow 3.0, Ozone Flow 4.0,  Peter Lynn Venom II 13, GIN Yeti 4.5, GIN Yeti 8, Quadrifoil Q4m2, Panch Legend 2.0,  MBS Core 16 board

Offline Arthur

  • Die Hard
  • Berichten: 1780
  • TRAMPABOARDS!
    • Bekijk profiel
    • Trampa Boards
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #23 Gepost op: juli 08, 2010, 13:07:45 »
ehhh :$
een Twister 4.1 kopen
vliegt: Flysurfer Speed 3 DELUXE
rolt/surft:  Trampa Costum & Fanatic bronson
Sponsor:TRAMPA   http://www.trampaboards.com/

Offline Mokumdutchy

  • Die Hard
  • Berichten: 3355
  • No Fear
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #24 Gepost op: juli 08, 2010, 17:12:51 »
Citaat
stop ik niet gelijk met kiten
That's the Spirit *O*
Best Waroo 7 / Carved Fireball12 / Carved Unit9 / Ozone Manta I 10&12 / HQ Beamer IV 5.0 / PL Hornet 2.0
Board-Scrub Karakorum / Inlineskates-Salomon DR70 / (Snow)-Rossingnol / (water) Gaastra Rider-X 135 / iceskates-Zandstra

Offline Godtoh

  • Die Hard
  • Berichten: 4835
  • BAMI
    • Bekijk profiel
    • Powerkiters
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #25 Gepost op: juli 08, 2010, 18:22:49 »
That's the Spirit *O*
Nee een Twister...
Gin Eskimo I 6 - Gin Eskimo III 14,5 - Gin Eskimo IV 10 - MBS Comp90
Gin Zulu II 9 - Gin Zulu II 13 - Flydoor L

Offline kiterbram

  • Hardcore beuler
  • Die Hard
  • Berichten: 1457
  • Sponsored by FlyOzone.nl Kitestuff.nl
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #26 Gepost op: juli 08, 2010, 18:53:20 »
Nee een Twister...
Wilde ik ook type,, maar dacht das te flauw....  :P
Sponsored by Ozone & Kitestuff.nl
Ozone C4

Offline Dave

  • Die Hard
  • Berichten: 1945
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #27 Gepost op: juli 08, 2010, 19:53:28 »
ehhh :$
een Twister 4.1 kopen
.........off topic......
Die actie in deventer is goed op gang  *O* zijn er meer mensen die ook een twister willen. ;)
De vooraad is beperkt ;) en gelijk 1 voor een vriend meenemen. _O-

Ik vindt zelf jammer dat HQ niet wat meer grote vlieger maakt.
Ze zijn hele ver met ontwikkelingen van stunt vliegers, en de gedrag er van.
Maar met matras vliegers houden ze bij kleine maten.  -O-


Offline OvLoV †

  • Speciale rechten
  • Die Hard
  • Berichten: 4389
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #28 Gepost op: juli 08, 2010, 19:56:20 »
Inkoppertje: da's wel zo veilig  :$
Trampa shortboard 35o 14 ply ...en 12m aan FS Speed 3

Offline kiterbram

  • Hardcore beuler
  • Die Hard
  • Berichten: 1457
  • Sponsored by FlyOzone.nl Kitestuff.nl
    • Bekijk profiel
Re: review HQ symphony 2.2
« Reactie #29 Gepost op: juli 08, 2010, 19:59:34 »
Gelukkig dat HQ niet echt veel grote matrassen maakt. De enigste die ik wel lekker vond vliegen was de Crossfire, de rest, vooral de depowerkiters vond ik echt een drama, de bar alleen al.... maarja prijskwaliteit he.
Sponsored by Ozone & Kitestuff.nl
Ozone C4